dilluns, 26 de desembre de 2011

PRESENTACIÓ SOBRE EL POEMA

Aquí podeu veure les imatges de la presentació, que ha acompanyat la nit del 22 l'actuació del cicle superior.

divendres, 23 de desembre de 2011

Festa de Nadal

Hola de nou blocaires, ahir vam realitzar l'última activitat d'aquest darrer trimestre. Ens vam agrupar per tal de passar una bona vetllada tota la comunitat educativa i gaudir de diferents actes. Des de l'escola dir-vos que va ser un autèntic plaer poder gaudir de la vostra presència i poder compartir la tasca que els vostres fills i filles han fet durant aquest trimestre. També volem donar les gràcies a l'AMPA per amenitzar la vetllada amb els torrons, la coca i el beure. Des de l'escola només desitjar-vos a tots i a totes un bon Nadal i un feliç any nou 2012. De moment us deixem amb unes quantes fotos de la vetllada nadalenca brossina. A més a més ben aviat hi hauran penjats els vídeos al bloc de música, del que es va fer durant el dia i el vespre del dia 22 de desembre. Bloc de música (activitats musicals al Sant Jordi). Festa de Nadal 2011 on PhotoPeach

dijous, 22 de desembre de 2011

Sisè

Sisè us desitja BON NADAL des del pati Sisè us desitja BON NADAL des del pati on PhotoPeach

dijous, 15 de desembre de 2011

Taller de cuina

Hola de nou blocaires!!!!! Avui hem tingut el plaer de gaudir d'una magnífica tarda entre família. El Lluís Bonillo, un pare de l'escola cuiner, ens ha ofert un magnífic taller de cuina. Què hem fet??? Unes boníssimes galetes nadalenques, que ens poden servir per decorar qualsevol espai de la casa: portes, finestres, arbres de Nadal, plantes... però sobretot serveixen per menjar i gaudir menjant. Per fer-les tan sols hem necessitat sucre "lustre", mantega, farina fluixa i ou. Hem barrejat la mantega desfeta amb el sucre "lustre"fins que ens ha quedat una mica blanc, després hem afegit els ous i la farina fins que ens ha quedat una massa homogènia. La massa l'hem estirat sobre uns papers de forn i li hem donat la forma que hem volgut. L'hem cuit a uns 200ºC durant uns 10 minuts i un cop refredades les hem guarnit al nostre gust. Moltíssimes gràcies Lluís per aquesta magnífica tarda. Taller de cuina on PhotoPeach