Els nens i nenes de 6è, hem fet croissants, trenes i farcellets per la cloenda de la festa de la castanyada. Els hem fet de codonyat i de xocolata.
Ens hem dividit per 4 taules de 5 o 6 persones. Ens ha durat tot el matí, però ens han quedat força bè.
Aqui teniu la recepta per a que ho pogueu fer a casa:
RECEPTA DE CROISSANTS
INGREDIENTS
Pasta de full
Farina
Mantega
Sucre
Ous
Xocolata, mermelada, codonyat per al farcit
Elaboració:
Estirar la massa amb un corró damunt d’un paper de forn
enfarinat.
Tallar-la a triangles (si es vol fer croissants), a quadrats
si es vol fer farcellets, i a rectangles si es vol fer trenes.
Donar forma als croissants començant a enrotllar-los pel
costat més llarg i si cal, donar forma a les banyes. Si es volen farcir amb
melmelada, crema, xocolata, etc posar-ho a dins.
Quan ja s’han acabat les diferents formes batre l’ou amb una culleradeta de sucre i untar cada
croissant o altra forma feta per tal que quedi ben daurat al coure.
Ja ho podem posar al forn, en 10 minuts estarà cuit.