divendres, 11 d’abril del 2014

SAMARRETES SANT JORDI

Encara que no us ho cregueu, ja som a Sant Jordi, la festa de l'Escola. El divendres passat vam fer les samarretes que posarem a la venda el proper dia 24 d'abril. Va ser molt xulo, vam treballar molt i les vam acabar totes en un matí.
Cal dir que teníem un bon director d'orquestra, l'Hugo Cano, pare de la Nerea, el Ian i l'Hugo; ell és el responsable que fem les samarretes, per segon any, aquí a l'escola. També van venir algunes mares i alguns pares i alguns mestres.

Vam fer un treball en cadena, primer posàvem les samarretes sota un motlle, fèiem passar un corró cap a baix i cap a dalt, el trèiem  juntament amb el motlle, anaven a una corda que anava de punta a punta de gimnàs on les eixugàvem. Després passàvem una a una per la planxa, on s'acabava d'adherir la tinta. Quan es finalitzava el procés s'etiquetava, es plegaven,  i a la caixa... A PUNT PER VENDRE!

Martí Farré i Josep.

2 comentaris:

  1. Ens ho vam passar molt bé!! Va ser molt divertit.
    Jo vaig estampar 20 samarretes i en vaig assecar unes 7 o 8!!
    També vull donar les gràcies a l'Hugo Cano, perquè ens va ajudar a que puguem passar junts una estoneta en que ens ho vam poder passar bé mentre fèiem feina.
    Jo crec que ho vam fer molt bé, vam aguantar tot el matí, i va ser molt guai!! :)

    ResponElimina
  2. Em va agradar molt vaig fer una mica de tot, la samarreta la guardaré pensant que la vaig fer jo!!!! Va estar molt bé poguer fer les samarretes! Gràcies Hugo per la teva ajuda, gràcies pares i mares i gràcies mestres!

    ResponElimina