dijous, 4 de març del 2010

LÍQUENS i MOLSES

Aquesta tarda, per allà a les 3:30 hem començat, com sempre, a fer les activitats de tarda. Primer hem buscat i classificat líquens i molses, amb unes guies hem pogut veure quin era el nom de cada un d’ells i els hem plastificat. Ens han separat en tres grups i ha estat molt interessant.
Després hem fet una activitat molt divertida i interessant, hem mirat molses i líquens amb la lupa binocular i amb el microscopi. Hem vist les seves cèl·lules i de què estaven formades. Abans hem mirat pel microscopi cèl·lules de ceba i d’un tros de pell humana.
Dani, Enric, Alba, Marc Vila, Iris i Víctor

5 comentaris:

  1. Quines colònies més ben aprofitades, esteu disfrutant i aprenen molt.
    Avui l’última nit que equival a festa grossa no????
    Joana això ja s’acaba demà cap a casa que hi falta gent, de segur que tu et quedaries una setmana més, però nosaltres ja tenim ganes de veure’t, t’enyorem una mica, l’Àngels s’avorreix, suposo que no deu saber a qui fer enfadar.
    Besitos per tots i un de molt gros per la Joana.

    ResponElimina
  2. Iris ja falta poc per a que tornis. t'ho has passat bé aquests dies? has pogut dormir bé? dema ja ens explicaras com t'ho has passat.
    Petons Marc
    adeu i bona nit a tothom.Que descansis molt.
    Marc,mama i papa

    ResponElimina
  3. Ja ha arribat la última nit, nit de 'juerga y cachondeo' vigileu no us quedeu afònics si no demà no podreu aprofitar el matí ni cantar durant el viatge de tornada. Àlex G. esperem que puguis tornar a ficar les coses dins la maleta (molta sort). Bon viatge i molts petons, demà ens veiem que ja en tenim ganes.
    Merche, Xavi i Patri

    ResponElimina
  4. Ei canalla i mestres de CS. Quina passada de colònies no????? Quins paisatges més bonics, quin fart de xafar neu, quin tip de rialles, què bé que us ho esteu passant!!!!!
    Aquí a l'escola us trobem a faltar: enyorem els vostres crits, les vostres trifulques, el vostre xivarri i sobretot els nens i nenes d'infantil tenen moltes ganes de retrobar-se amb vosaltres (em refereixo als de sisè).
    Només desitjar-vos molt bona tornada i que aquest cap de setmana gaudiu del retrobament amb les vostres famílies (que ni que no ho sembli us troben molt, moltíssim en falta).
    Un beset ben gran i ens retrobem el dilluns!!!!!
    Ué!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. HOLA A TOTS !!!!!!!!
    Ja tinc ganes que torneu !!!!!!!!
    Que bé que us ho esteu passant!!!!!!
    Com ha anat l´última nit? Júlia has sortit molt guapa a les fotos. Per cert, ja he vist que llueixes el gorro i els guants per protegir-te del fred.
    Petons !!!!!!!!!!
    Fins aviat

    ResponElimina