divendres, 19 d’octubre del 2012

Visita a l'exposició d'Antonio López



Els dies 17 i 18 d'octubre el cicle superior vam anar a l'exposició de l'Antonio Lopez  que és un artista molt important que pinta i fa escultures.
Vam sortir a les 9:00 de cole per agafar el bus, a les poques parades vam baixar perquè havíem de caminar un bon tros.A la Fundació Sorigué ens va acompanyar una noia que es deia Yolanda. Ens va anar explicant les diferents obres de l'artista Antonio Lopez.
Les seves obres no les dóna mai per acabades. Sempre es poden continuar. 
Hi havia algunes escultures o quadres dels seus nets o les seves filles. La Yolanda ens va ensenyar dos escultures de la seva filla Carme i deia que quan va fer les escultures la seva filla va tindre que estar cada dia despres del cole una hora quieta,i com que la nena s'anava fent gran no va poder acabar l'escultura. 
A la planta baixa tambe hi havia escultures dels seus nets, i en unes escultures que va fer i que no estan del tot acabades, no sabia com fer la forma del peu i va posar-li les sabates del nen. En un altre lloc hi havia uns quadres amb llum natural o artificial. Aquesta exposició ens ha agradat molt!!!

Mireia i Alba D. 

4 comentaris:

  1. Per mi es la millor excurcio que em fet amb tota primaria emb va agradar molt!!!

    Alba D.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb tu Alba D. Va ser molt divertida a mi em va encantar veure tants quadres i escultures diferents de l'Antonio Lopez però el dilluns tenim un altra excurció es pero que tambe en u passem tant bé o més.

    Júlia P.

    ResponElimina
  3. Van anar a veure l´expocisió de l´Antonio Lopez , és la segona vegada que l´he vist ja que aquet estiu hi vaig anar amb la meva tieta Nuri i el meu cosí Genis.
    Les dues vegades m´han agradat molt encara que aquesta última amb la classe amb les explicacions i comentaris de la guia del museu vaig adonar-me de molts més detalls i vaig apendre moltes més coses de la vida i obra de l´Antonio Lopez.

    JORDI OBIS

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, jordi tens raó perque jo també hi vaig anar abans i no em vaig fixar de totes les coses tot i que també era una visita guiada.

      Mar Anglada 6è

      Elimina