dimarts, 3 de desembre del 2013

A true act of kindness

MÉS EMPATIA

Com d'important és l'amistat!
I estar bé amb els companys.


És difícil combinar AMISTAT, COMPANYERISME i EMPATIA?? O és tot el mateix?

Algun dia podrem deixar de pensar només amb nosaltres i mirar qui tenim davant?

7 comentaris:

  1. Aquest video m'ha tras mes empatia , una mica de tristesa i felicitat per al gos,pero dona molta pena quant el robot marxa coix . Per la gent que no la vista hos el recomano.
    Oscar Fillat

    ResponElimina
  2. Estic dacord amb tu Oscar, també he vist que el robot es mirava trist aquell "botó" que es treia. Es curt i casi em fa plorar, es un dels vídeos més bonics que he vist,

    Estic emocionat: Tristesa, alegria, etc. Penso pobre gosset i pobre robot, però el robot ha tingut molta empatía, són tantes emocions juntes que no se com explicar-ho només ho se expressar.

    ResponElimina
  3. Aquest video m'ha trasmet enpatia, la part que mes m'ha agradat i he trobat millor a set quan el robot s'ha tret com una pila de la seva cama i li a ficat al gos.

    Marc Suarez

    ResponElimina
  4. Aquest video transmet empatia i explica el sacrifici del robot. Crec que aquesta historia el que ens vol explicar es com ens posariem si algu es fes mal que li fariem si li donariem o li fariem algo que li tinguessim molt d'apreci.El que més m'ha agradat ha sigut quan el gos es trobava bé i el que menys es quan el robot no podia caminar perque li faltava una peça al peu.

    ResponElimina
  5. Dani Navas.Aquest video transmet empatia i tambe empatia al sacrifici que hi posa el robot. Aquest video ens ensenya el sacrifici que es posa quan algu que t'estimes molt li passa algo i amb l'empatia li dones o li fas algo que li tens molt d'apreci.Tambe al video s'ha vist un canvi d'anims quan el robot estava content fins que li ha donat la peca i el gos quan esta trist perque no pot córrer fins que no li dona la peca el robot.La part que més m'ha agradat ha sigut quan el gos podia córrer perque el robot li havia donat la peça i la que menys ha sigut quan el robot no podia caminar perque s'havia sacrificat per a donar-li la peça més important del seu peu.

    ResponElimina
  6. Aquest video m'ha agradat perque el gos estava ferit l'hi faltava una rosca a la cama i el robot es treu una rosca de la cama i li fica al gos.
    I el robot martxa coix

    ResponElimina
  7. Per mi l'empatia es saber ficar-se al lloc de les altres persones i respectar-les

    ResponElimina