dimarts, 30 de setembre de 2014

La notícia de la Sara

Hola a tots/es ,avui la Sara ens ha explicat que el divendres 26 de setembre van treure
l'Iphone 6 a totes les botigues d'Espanya. D'aquest nou Iphone hi ha coses noves:

-És submergible.
-És molt més segur.
-No necessita contrasenya, et detecta l'empremta dactilar.
-El seu cos és més prim.
A més a més d'aquestes característiques, hi havia gent que acampava fins i tot una setmana per aconseguir-lo, i es creu que s'arribaran a vendre's uns 300.000 exemplars al mes.

A principis de 2015 s'estrenarà l'Apple Watch, que és un rellotge que es compagina amb l'Iphone ,és a dir que es poden fer fotografies, és tàctil, pots enviar missatges i fins i tot pots trucar.Però dos dies després de l'estrena de l'Iphone 6 va sortir la primera crítica. Aquest nou model de l'Iphone al ser tan prim es doblega  al portar-lo a la butxaca i assentar-te.

Dani

2 comentaris:

  1. crec que aquesta presentació de la Sara ha estat molt be i que ens ha especificat detall a detall totes les novetats d'aquest nou fenòmen tàctil.Crec que val la pena comprarse aquest mobil perque ,com s'ha comentat al bloc,aquest mobil es submergible ,es mes segur ,te mes megapixels i no necessita contrasenya ,tansols tens que premer amb el teu polze el botó de la part inferior del mobil i et reconeix la petjada dactilar,i,com a nota,a la Sara sobre la presentació d'aquesta notícia li poso un 9,25 (no li poso un 10 perque a l'hora de parlar era una mica introvertida i li feia una mica de vergonya i jo crec que ha de parlar sense cap tipus de por

    ResponSuprimeix
  2. Jo crec que la Sara ha fet molt bon treball a l'hora de triar com a tema l'iphone 6,i, parlant d'això ,crec que val la pena comprar-se aquest mobil perque com s'ha dit al comentari ,es mes segur,es submergible ,te mes megapixels i no necessita contrasenya,tansols tens que premer amb el teu polze al botó de la part inferior del mobil i et reconeixerà la teva petjada dactilar.Així que com a nota, al la Sara sobre la presentació d'aquest fenòmen tactil li poso un 9,25 (no li poso un 10 perque a l'hora d'explicar la noticia ,era una mica introvertida i li feia una mica de vergonya parlar i jo crec que això ho pot millorar.

    ResponSuprimeix