dijous, 16 d’octubre de 2014

Un pessic de Mitologia

ELS HEROIS DE L'OLIMP

En Jason es desperta en un autobús escolar ple de nois i noies. Pel que sembla 
són de l’escola  feréstega  i van a fer una excursió cap al gran canyó. Pel que sembla
té una novia i un millor amic, i ells,insisteixen que són amics des de sempre. Al canyó
els ataca un “tempestus”(esperits de la tempesta)i descobreixen que estan relacionats
 amb un déu. Els porten cap a un campament grec per a semidéus (meitat humans
 meitat déus)i allí els  diuen que hi ha la profecia dels set, una profecia que pot 
canviar el món, i pot decidir la destrucció o la salvació:
“Set semidéus seran cridats per a definir la destrucció o la salvació del món. 
La forja , el colom i el llampec s’hauran d’unir en una missió, mentre que la 
tempesta,el ceptre i l’escut en faran una altra. La setena serà una filla 
de la intel·ligència.”El colom és el signe d’Afrodita (deessa de la bellesa i l’amor) i la forja d’ Hefest(déu del foc i de la forja) . El llampec es el signe natural de Zeus. En Jason era fill de Zeus i la Piper la seva xicota era filla d’Afrodita, i el Leo d’ Hefest. La Piper va tenir un somni: el seu pare estava en perill i un gegant (ésser molt alt creat per eliminar  un déu en concret) el tenia retingut al mont Otris.


 Els tres van a salvar el pare de la Piper i maten el gegant Encèlad (gegant destinat a eliminar  Atena) i el gegant Profirió (rei dels gegants, destinat a eliminar  Zeus); s’escapa d’una batalla entre llops, caçadores d’Artèmis i molts monstres més. També salven  Hera(deessa del matrimoni i de les dones). Abans que arribessin els tres nois al campament un noi va desaparèixer, en Percy Jackson un fill de Posidó ( déu del mar i la tempesta). Gaia(deesa de la terra) vol destruir els déus i l’olimp i els seus fills els gegant i els titans l’ajuden. L’Annabeth filla d’ Atena(deesa de la saviesa) i xicota del Percy creu que hi ha un campament romà i allà  tenen al Percy, decideixen  construir un vaixell volador per viatjar cap a l’altre campament. En Percy arriba a un altre campament i l’acullen però li diuen “graecus” (grec) amb despreci i ell no recorda res ,només li queda un nom a la memòria, Annabeth... 
 Dies després arriben a Alaska i lluiten contra el gegant Alcioneu (gegant destinat a eliminar a Hades) que custodia l’àliga d’or, el vencen i s’emporten l’àliga. Arriben al campament quan ja ha començat la batalla. Un munt de monstres ataquen els romans però entre tots vencen el gegant Polibotes i el seu exèrcit. 

Si voleu saber més llegiu-vos la saga. Es molt xula!      
Jordi Baró                                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari