divendres, 27 de gener del 2017

LLIBRETES VIATGERES

Hola som la Lila, el Gerard Seró i l'Àlex Garcia, avui us explicarem les llibretes viatgeres de:
El Gerard Seró ens va explicar que va anar a Andorra.Va pujar a un telecabina, després ens va explicar que va anar a Caldea, va entrar a unes piscines climatitzades de 31 graus, 0 graus, 14 graus, 36 graus i una amb glaçons de gel. Va anar a Naturlàndia on hi havien atraccions i una granja on hi havien Ossos, cèrvols, porcs senglars etc...
I per últim va anar al Circ De Soleil. S'ho va passar genial!!!!!






L'Ariadna ens va explicar el seu viatge a Extremadura, l'Ariadna hi va cada estiu de vacances a Extremadura perquè hi té família però aquest any ha sigut més especial perquè hi va anar la Paula Gilabert. Va anar al teatre Romà, a l'aqüeducte romà, a unes piscines naturals i a més llocs.

Va ser un súper viatge per ella i la seva família!!!!!


La Marta ens explica que li encanta la natació, ella la practica des de que tenia un any. Va al Club Natació Lleida, els seus pares la van apuntar perquè quan sigués més gran pugués anar a la piscina sense tenir cap por. La Marta competeix i s'ho passa genial.  Li encanta la natació!!!!



El Pau va explicar l'aniversari de les seves cosines bessones que feien 2 anys. Les seves cosines es diuen Aina i Laia. Pel seu aniversari van passar el dia junts l'Aina i la Laia van ajudar a fer els pastissos s'ho van passar molt bé!!!


L'Andrea explica: PLAY SINCRO UNA TROBADA DE SIRENETES!!
Va anar a Barcelona fer una trobada "competició" de natació sincronitzada.
Després de dinar el 12 de novembre van anar a les piscines, van escalfar i després va arribar l'Hora de fer les figures.
Al matí del dia següent van anar a fer jocs a l'aigua i a la tarda van fer una competició molt important. A l'Andrea no li va importar la posició que van quedar perquè ja estava contenta per l'experiència.


La Iratxe explica: UN ESTIU INOBLIDABLE.
Explica que el seu cosí és el Saul  Craviotto. Va arribar el dia de la competició de K2 acompanyat d'en Cristian Toro. Van quedar primers. Al dia següent li tocava remar sol, va quedar tercer i tots estaven molt contents.


L'Ivan ens explica que a l'estiu va anar de viatge a Carcassone una ciutat de França, el seu hotel estava davant del castell. Ell i la seva família van entrar al castell i allà dins hi havia de tot, botigues, restaurants i més coses.
 Va ser un gran viatge!!!!!



L'Emma ens explica que va anar a Palau de Noguera i a Tremp a visitar la tieta de la seva mare l'Aurora, que estava malalta, després va anar a dinar a un restaurant on tot el menjar estava molt bo!! A continuació va anar a Palau de Noguera on va visitar tot el poble (que era molt petit) i després va anar a casa!!!!!
El Pau ens va presentar la seva llibreta, parlava que va passar un nadal molt divertit, ens va explicar que va fer uns partits al FIFA 17 va guanyar al seu germà amb molta sort.
Van ser uns súpers nadals!!!





El Marc de 5è ens explica el seu primer torneig, va anar directe a Mataró a fer un torneig de basquet van quedar primers i s'ho van passar súper bé!!


El Damià va anar a Zamora al poble del seu padrí. Va anar a pescar, a buscar aigua, a donar una volta pel poble amb la bicicleta del seu tiet, van tocar les campanes, es van mullar a l'aigua, quedaven amb els amics, i van pujar en un matalàs inflable. S'ho van passar genial !!!



La Lucia va anar a Barcelona, va anar a molts llocs amb la seva família i s´ho van passar genial!! 



L'Eloi Ibañez explica el seu torneig de bàdminton al pavelló Juanjo Garra. Es va haver de llevar molt aviat per anar-hi, va jugar molt bé i va haver de dinar super tard però s'ho va passar GENIAL!

El Gerard Izquierdo explica que els seus pares van anar a Londres i ell es va quedar de dilluns a divendres amb el Marc Chavarri i el cap de setmana amb els seus cosins. Va ser una setmana de 10. 



La Carla explica una tarda a la pista de gel. Va anar amb els seus cosins i li encanta patinar sobre gel. 



Lila, Gerard i Àlex





























1 comentari:

  1. Jo trobo molt divertit això de fer la llibreta viatgera perquè et dona l'oportunitat de compartir amb els altres el que tu vulguis.

    Blau de 5è.

    ResponElimina