dimecres, 17 de maig del 2017

Delta de l'Ebre, primer dia

(Per a més imatges cliqueu damunt de la foto)

Avui ha estat el primer dia de colònies. A l'arribar hem vist una presentació sobre el Delta de l'Ebre. Després hem anat a les habitacions a fer els llits i en acabar hem explorat l'exterior de la casa. 


Al migdia hem dinat i per païr,  una estona de joc lliure. 
Cap a les 3 ens hem posat els banyadors i les xancletes i hem anat cap a l'experiència agrícola amb l'autocar. A la cabana ens han explicat com es fa el cultiu de l'arròs, hem posat en pràctica la sembra de l'arròs a mà, i hem comprovat com amb cavalls repartien les garbes de la segona sembra. 
Per descansar una mica, ens hem pogut banyar a la piscina. Ha sigut molt divertit!
Després hem berenat, ens hem dutxat i hem gaudit d'una estoneca més de joc lliure.
Cap a les 21:00 hem sopat i tot seguit hem fet el joc de nit... i després a dormir! 

Anna Mateo, Júlia Remacha i Blau Martín


Quan vam arribar ens van presentar els monitors que tindríem durant aquests dies, ens van ensenyar l‘alberg, un mapa del Delta de l’Ebre i les habitacions, després ens van deixar anar a la zona de jugar. Hi havia 2 camps de futbol, un camp de frontó, una piscina, i 4 cistelles de bàsquet.
Després d’ un bon temps de jugar a futbol, bàsquet, frontó... vam anar a dinar.
Més tard vam anar a l’habitació a posar-nos  anti mosquits crema solar... per anar a l’encanyissada del Delta de l’Ebre.
En arribar vam anar a un camp d’arròs , cadascú portava com una cistella de palla que a dins tenia arròs, tiràvem l’arròs i quan caminàvem el terra es tornava negre. 
També vam muntar a un cavall que portava una carro que ens va donar una volta per l’encanyissada del Delta, després vam pujar al mateix cavall que portava una barca petita al darrere del cavall i ens vam portar per una mini bassa que allí llancen arròs per cultivar, a la barca  pujaven uns 4 o 5.
Per la tarda a les 18:30  vam anar a la piscina del Alberg, després ens vam dutxar per treure el cloro hi vam anar a sopar.
Després vam fer els jocs de nit amb els monitors, vam fer policies i lladres, també vam jugar a la sardina, i un joc de FamorE consistia en que una nena o un nen, si sortia una nena sortien els nois i el monitor deia que t’agrada més el plàtan o la poma, i els que creien que era la poma es ficaven a un cantó i els que creien que el plàtan a l’altre cantó, i el mateix amb les noies i quan vam a acabar els monitors ens van dir que el pròxim dia seria molt dur.
  Eloy i Ivan







7 comentaris:

  1. hola, soc l'Ivan, el germa de l' Andrea de sise. M' han agradat molt i molt les fotos, quina enveja que em feu. Sembla molt divertit. un abraçada a l' Andrea.

    ResponElimina
  2. Ohhhhh que chulo!!!! molt be!!!!!que divertit!!quina enveja!!

    ResponElimina
  3. Primer dia molt intens! Que be!! Fins i tot us heu banyat, suposo que fa molta calor, perque aqui també. A diafrutar a tope. Marc, ja m'explicaras amb detall. Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  4. Carai, si q ha donat de si el primer dia! Quin munt de coses heu fet... Ara segur q ja esteu cansats. O no? Jeje.
    Apreneu molt i gaudiu més!
    Abraçades per a tots i una de ben especial per l'Àlex!

    ResponElimina
  5. Ostras quin dia més complert heu tingut i sembla que heu disfrutat força! Passeu bona nit ! Gemma un petonàs!!

    ResponElimina
  6. Jolin quina enveja!!! Quines cares de contents que feu. Passeu-ho molt bé! Molt bé reporteres, un petonet per tots, especialment un de molt gran per la Blau de part de la Marta

    ResponElimina
  7. Quina experiència més xula! Heu passat un dia fantàstic,i lo millor és que encara us en queden dos més!
    Acabeu de gaudir de les colònies!

    petonets enormes per la Lila i per tots i totes!

    Montse i Natxo

    ResponElimina