El passat dia 24 de febrer vam visitar les instal·lacions de la cooperativa de Guissona, per veure el procés de l'elaboració dels diferents aliments.
A l'arribar ens van conduir a una sala on ens van donar gorres, bates i peücs. Després vam veure l'envasat de les verdures, el qual es portava a terme en un complex de cintes transportadores i màquines. A continuació vam pujar en un trenet elèctric que ens va portar per una sèrie de passadissos de la instal·lació, mentrestant vam poder observar on s'emmagatzemava la llet, on estaven els pernils assecant-se durant un any, com es feien les llonganisses...
Desprès d'una estona vam baixar del trenet per observar el procés d'elaboració del pollastre, el qual consistia en rentar-lo, triar-lo i envasar-lo.
Un cop finalitzada la visita ens van portar al museu arqueològic de Guissona, on ens van explicar l'historia de Guissona. Quan vam acabar ens van convidar a dinar al bufet lliure de Guissona, i tot estava boníssim!!!☺
Paula G i Pau M
Ens va agradar molt aquesta sortida. És veritat tot estava boníssim!!
ResponEliminaEns va agradar molt perquè vam aprendre molt sobre fàbriques.
Daniela i Marta
La sortida va estar molt divertida i esta molt ven redactada
ResponEliminaFenomenal la sortida
ResponElimina