dijous, 24 d’octubre de 2013

ACOMPANYEM ELS PETITS

En aquest inici de curs estem acompanyant els nens i nenes petits, cada dia al matí i sobretot a la tarda; els qui van amb autocar els portem del parvulari fins al pàrquing, hem de travessar tot el patí de l’institut. És una experiència molt bonica perquè els nens són molt divertits. També és divertit perquè et sents gran, portar el nen o nena que t’ha tocat és una gran responsabilitat i implica saber quan es pot jugar i quan no. Ens ho passem molt bé però també és una “classe” pel que ens aporta.
Martí Farré i Genis   

7 comentaris:

 1. Es super xulo portar al nens petits a l ' autocar !

  ResponSuprimeix
 2. a mi també m'agrada molt

  ResponSuprimeix
 3. Acompanyar las nens de parvuls es molt xulo i emocionant perque te anrecordes de quant et portaven a nosaltres a mi magra de molt.
  Adrià fillat arnedo

  ResponSuprimeix
 4. Tambe es una responsavilitat pero estas al carreg de un nen mes petit que tu.
  Adrià fillat arnedo

  ResponSuprimeix
 5. Èlia Martínez
  Es molt divertit portar als nens del parbulari, els pots conèixer millor i divertir-los durant aquella estoneta.

  ResponSuprimeix
 6. No sol es divertit i t'aporta una gran experiencia per ser l'ultim any de primària,sinó que al entrar a les respectives aules et sents petit un altre cop i et porta records de la teva infància. Els veus cantar,jugar,recollir... Es molt divertit!!!

  ResponSuprimeix
 7. Es un goig saber que estem acompanyant als petits, perquè això vol dir que ens estem fent grans.

  Sembla ahir quan encara estavem nosaltres a aquelles aules esperant al que ens acompanyava, l'Hector, era el meu, i encara ara recordo com m'acompanyava.

  ResponSuprimeix