dimecres, 29 de maig del 2013

SORTIDA A AGRÒNOMS

El dia 17 de Maig els de 5è vam anar a fer una activitat a Agrònoms (universitat). Quan vam arribar vam entrar en una sala on ens van explicar la història dels aliments. Desprès, ens vam dividir per escoles, cada una feia un o dos tallers. Nosaltres vam fer el taller del color dels aliments. Desprès ens van explicar perquè els aliments tenien color, quina funció feia cada color... Cada grup tenia un color assignat, perquè desprès havíem d’inventar un plat amb fruita del color de cada grup. Quan vam acabar d’inventar els plats ens van fer una foto i ens el vam menjar. Desprès de menjar els plats fets per nosaltres vam anar a uns laboratoris on experimentaven amb els aliments. Ens ho vam passar molt bé!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. Ens ho vam passar molt be

    ResponElimina
  2. A mi em va encantar anar va ser molt chulo vam apendre moltes coses i vam menjar moltes fruites. Va ser increible!!!!!!


    Adrià Fillat Arnedo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teniu rao ens ho vam pasar molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Elimina
  3. Hem va agradar molt que vingues. Crec que es un home lluitador perque despres de tants anys de que morís el seu germa continúa lluitan, tambe penso que es molt valent.
    Mireia

    ResponElimina