dimecres, 30 d’octubre de 2013

Delícies garrapinyades


Aquest any, per la Festa de la Tardor, els nens i nenes de cinquè hem fet un menjar molt dolç.
AMETLLES GARRAPINYADES!!!
Hi ha més d'una manera de fer-les però nosaltres hi vam posar:
Tres gots de sucre.
Tres gots d'aigua.
Tres gots d'ametlles.
Vam ficar una paella al foc i  vam anar remenant fins que el sucre es caramel·litzava i s'enganxava a les ametlles.

I ens van quedar, com podeu veure a la foto.
I aquesta tarda, a menjar-les.
Classe de cinquè




4 comentaris:

  1. Quina bona pinta que tenen les ametlles, me les he emportat a casa on amb la família encara estaran més bones!!!

    ResponElimina
  2. Que bones que estaven 5é os felicito.
    Adrià fillat arnedo

    ResponElimina
  3. Estaven MOOOLT bones! Jo també me'n he emportat algunes a casa i a la meva família els hi han agradat moltíssim, deien que eren de les millors ametlles garrapinyades que havien menjat mai! A mi m'ha agradat molt que per la Festa de la Tardor féssiu un dels meus menjars preferits, i a sobre encara més bones de les que sempre havia menjat.
    Moltes felicitats, nens i nenes de 5è!!!

    ResponElimina