dimecres, 15 d’octubre del 2014

Marc Márquez. Campió del Món

Hola, avui el Mario ens ha explicat que el Marc Márquez s'ha proclamat CAMPIÓ del mundial de Moto GP. Amb 21 anys, ja és la segona vegada que aconsegueix guanyar. Però ja havia estat campió del món altres dos vegades en categories inferiors.


Ho va celebrar amb el seu equip, que li van regalar un casc amb el Nº 1 daurat, també una camisa que posava 1 + 3 en referència als quatre campionats que ha guanyat.
És un noi de Cervera, i el seu germà, l'Àlex també és corredor de Moto 3.


Alba Martín

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia que ens ha presentat el Mario esta molt ben triada perque crec que a nivell de classe es un tema que agrada molt als companys i, a mes, com ens ha explicat el Mario ,s'ha proclamat la victoria del Marc Marquez, el jugador mes jove de tots els temps, i encara que li van sobrar tres curses per esdevenir per segona vegada campió del món,crec que no va fer be el dia de la cursa que plovia,i anava primer pero el Lorenzo va parar per fer canvi de mecanisme de preparació i el Marc Marquez , com només faltaven tres voltes per finalitzar la carrera va fer una criaturada i va continuar sense fer canvi de rodes. en resum; va córrer mes be el Lorenzo que el Marquez, i , al Mario com a nota de presentació li poso un 9,50

    ResponElimina
  2. Crec que la presentació del Mario ha estat molt be perque a de mes que es una noticia que interessa mol a nivell de classe,ens parla de la segona i cosecutiva victoria del nostre Marc Marquez ,el corredor de Moto GP mes jove de tots els temps, però, tot i que li sobraven tres curses per esdevenir campió del ´món, crec que no va fer be a la cursa que plovia, perque, la pista estava mullada, i, com només estava a tres voltes de guanyar la cursa i el territori de pista on ell corria no estava mullat ,es va pensar que si s'arriscava podria guanyar la cursa pero va anar massa rapid i a una corva va caure i al final de la cursa va esdevenir 13é per darrere de Lorenzo, que va quedar primer aixi que, a la fi i al cap, per la interessant presentació del meu company, Mario, com a nota li poso un 9,50.

    ResponElimina