divendres, 2 de desembre del 2016

tallers artistics

El dimecres a la tarda fem tallers artístics. Fem diferents activitats que en aquesta entrada us explicarem.
Ens dividim en tres grups entre cinquè i sisè. Cada taller té 3 sessions, i cada sessió té una durada d' una hora i mitja. El primer dia, van venir uns experts en els tres tallers, i ens van fer una "Masterclass".






Al taller de  teatre, va venir el Jaume Belló, actor i professor de l'Aula de Teatre de Lleida. Al taller de plàstica va venir la Montse Remacha, especialista en art. I al taller de  moviment, va venir la Montse Mora que es una ballarina molt coneguda, perquè fa dansa contemporània a Tarragona i a Brussel·les, entre altres.

Una de les activitats que fem es el moviment, el fem amb l'Anna la professora d'anglès, l'activitat es fa amb anglès, el taller consisteix en moure's per una sala seguint les seves indicacions com per exemple saltar, rodolar, córrer, caminar... també ho fem amb parelles i és molt divertit.


També fem dramatització, però en aquest  cas amb la Mercè la tutora de cinquè. A dramatització fem petites obres de teatre, també posem música a l'ordinador i la Mercè ens dona unes consignes i nosaltres les hem de complir. Ho fem a l'aula de música


Al'aula de plàstica fem plàstica amb la Gemma la tutora de 6è. Fem coses molt interessants com per exemple  vam aprofitar que era la tardor i vam agafar unes fulles que havien caigut de l'arbre i les vam pintar amb ceres, aleshores les vam planxar en un paper. Va quedar molt bonic.

PAU A, IAN I ISAAC

2 comentaris:

  1. Per a mi els tallers artistics son molt divertits

    ResponElimina
  2. A mi fer tallers artistics m'agrada molt. A plástica em diverteixo fent manualitats, el que més m'agrada de dramatització es quan fem teatres muts i a moviment també m'ho passo bé.
    Blau 5è

    ResponElimina