Els nens i nenes de sisè per a la festa de tardor farem croissants i codonyat . Avui us oferim la recepta.
Recepta del Codonyat
Ingredients:
1-3k 150g de codonys
2-2k 330g de sucre
3-1got i1/2d’aigua
Elaboració
Primer agafem els codonys i els tallem en
trossets petits. Trèiem el cor i ho fiquem tot en una safata
Ho posem tot a la cassola juntament amb
el sucre i l’aigua i ho anem remenant, deixem bullir durant 1 hora
aproximadament però sense deixar de remenar.
Després ho triturem tot amb la batedora
elèctrica, fins que estigui una mica pastos (veurem que es torna d’un color
fosc).
Ja ho podem abocar als motlles i ho
deixem reposar fins que estigui fred.
Quan estigui fred ho podem desemmotllar i
ja ho podem menjar.
BON PROFIT !!!!!!!
Roger i Mireia
Mmmmmmmmmmm...fa molt bona pinta!!!
ResponEliminaI està molt bo!
de part de la Jana mar ares clàudia
es veritat va valdere la pena estar pelant codonys!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaJúlia prat 6è
si... tot hi que ens vam embrutar una mica la samarreta
ResponEliminal'alba e i jo jiii !¡!¡
be la veritat es que ens va quedar molt bo! :)
Mmmmmmmm..... El codoyat estava super bo!!!
ResponEliminajana oliver castaños