divendres, 26 d’octubre de 2012

Hem fet codonyat


Els nens i nenes de sisè per a la festa de tardor farem croissants i codonyat . Avui us oferim la recepta. 

Recepta del Codonyat

Ingredients:
1-3k 150g de codonys
2-2k 330g de sucre
3-1got i1/2d’aigua

Elaboració
Primer agafem els codonys i els tallem en trossets petits. Trèiem el cor i ho fiquem tot en una safata
Ho posem tot a la cassola juntament amb el sucre i l’aigua i ho anem remenant, deixem bullir durant 1 hora aproximadament però sense deixar de remenar.
Després ho triturem tot amb la batedora elèctrica, fins que estigui una mica pastos (veurem que es torna d’un color fosc).
Ja ho podem abocar als motlles i ho deixem reposar fins que estigui fred.
Quan estigui fred ho podem desemmotllar i ja ho podem menjar.

BON PROFIT !!!!!!!

Roger i Mireia

4 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmm...fa molt bona pinta!!!
    I està molt bo!

    de part de la Jana mar ares clàudia

    ResponElimina
  2. es veritat va valdere la pena estar pelant codonys!!!!!!!!!!!!!!!

    Júlia prat 6è

    ResponElimina
  3. si... tot hi que ens vam embrutar una mica la samarreta
    l'alba e i jo jiii !¡!¡
    be la veritat es que ens va quedar molt bo! :)

    ResponElimina
  4. Mmmmmmmm..... El codoyat estava super bo!!!


    jana oliver castaños

    ResponElimina