dimecres, 4 de novembre de 2015

AMETLLES CARAMEL·LITZADES 5è

Els nens i nenes de 5è vam decidir que aquest any faríem ametlles caramel·litzades per celebrar la Festa de Tardor amb els companys de tota l'escola. Ens ho vam passar molt bé fent-les, i van quedar boníssimes! Us deixem un petit tastet d'imatges.



Us afegim la recepta per si us animeu a fer-les a casa. Ja ens direu si us han quedat bones!😃

INGREDIENTS:

- 150g d'ametlles crues i pelades
- 3 cullerades soperes de sucre
- Un rajolí d'oli d'oliva verge

ESTRIS:

- Una paella
- Una cullera de fusta
- dues culleretes x separar les ametlles

ELABORACIÓ:

1r - Posar oli a la paella i escalfar-lo una mica.
2n - Afegir les ametlles i el sucre
3r - Remenar fins que es torrin i es caramel·litzin.
4t - Treure-les del foc i posar-les sobre el marbre.
5è - separar-les ràpidament per a que no s'enganxin.
6è - Guardar-les en un pot hermètic.

BON PROFIT!

2 comentaris:

  1. Aquet video ma agradat mol a set mol divertit i jo crec que hem fet un bon treball i que ens an sortit molt bones a mi me van agradar molt les atmelles caramel.litzades a la castanyada vaig agafar per a mi i per el nen que potabai jo crec que tu gemma vas elegir una vona receptar un peto adeu soc la lucia de 5è.

    ResponElimina
  2. Quin goig que feu amb les atmelles caramelitzades !!!
    Mariola, mare Marc Chavarri

    ResponElimina