Us afegim la recepta per si us animeu a fer-les a casa. Ja ens direu si us han quedat bones!😃
INGREDIENTS:
- 150g d'ametlles crues i pelades
- 3 cullerades soperes de sucre
- Un rajolí d'oli d'oliva verge
ESTRIS:
- Una paella
- Una cullera de fusta
- dues culleretes x separar les ametlles
ELABORACIÓ:
1r - Posar oli a la paella i escalfar-lo una mica.
2n - Afegir les ametlles i el sucre
3r - Remenar fins que es torrin i es caramel·litzin.
4t - Treure-les del foc i posar-les sobre el marbre.
5è - separar-les ràpidament per a que no s'enganxin.
6è - Guardar-les en un pot hermètic.
BON PROFIT!
Aquet video ma agradat mol a set mol divertit i jo crec que hem fet un bon treball i que ens an sortit molt bones a mi me van agradar molt les atmelles caramel.litzades a la castanyada vaig agafar per a mi i per el nen que potabai jo crec que tu gemma vas elegir una vona receptar un peto adeu soc la lucia de 5è.
ResponEliminaQuin goig que feu amb les atmelles caramelitzades !!!
ResponEliminaMariola, mare Marc Chavarri